Kostnad renovering?

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert eller ring för rådgivning. Vi kan även boka in ett gratis hembesök.

Få en prisuppskattning

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan  * Vi delar inte din information.

  Byggfirma Örebro bistår gärna med att kostnadsfritt skicka ut offert från hantverkare. Vi kan samordna alla dina behov av olika hantverkstjänster genom totalentreprenad. Projektledaren är din kontakt genom hela processen och sköter sedan koordinationen av de olika utförarna.

  kostnad renovering

  Vi kan på förhand ge dig ett uppskattat pris för renovering utifrån de uppgifter du ger oss vid en första kontakt. Alternativt bokas ett planeringssamtal in där projektet gås igenom mer i detalj och mer exakta uppgifter kan beräknas. Vi kan även informera om hur du använder dig av ROT-avdrag som privatperson och när du behöver ansöka om bygglov.

  Skicka oss gärna ett meddelande som första kontakt och bifoga helst så mycket information som möjligt. Det hjälper oss att i vår tur ge dig ett mer utförligt svar tillbaka. Du förbinder dig inte till någonting genom att använda kontaktformuläret. Vi är frikostiga med rådgivning.

  kostnad renovering

  Vi skickar en kostnadsfri offert

  Vi bistår gärna med rådgivning eller ett hembesök

  kostnad renovering
  kostnad renovering
  kostnad renovering

  Röster om Byggfirma Örebro

  Omdömen och kostnad för badrumsrenovering i Örebro

  Snabba och trevliga hantverkare kaklade in vårt badkar i badrummet. Det blev precis som vi innan kom överens om och inga otrevliga överraskningar på vägen. Prisofferten vi fick innan stämde bra med slutpriset.
  kostnad renovering
  Luma
  Kakel
  Mycket fin upprustning av badrummet till ett mycket bra pris. Dessa snickare är proffs på det de gör. Rekommenderar starkt andra att anlita denna firma.
  kostnad renovering
  Bo
  Renovering badrum
  Jag hade ett rum i mitt gamla hus som byggdes om till ett badrum. Mycket bra bemötande av trevliga snickare. Överkomligt pris.
  kostnad renovering
  Cosmos
  Badrumsbygge

  Vill du veta mer?

  Kontakta Örebros trevligaste byggföretag

  Ska du bygga ut huset eller kanske fräscha upp ett badrum? Vi kan snabbt skicka en offert med beräknad kostnad för badrumsrenovering i Örebro eller omkringliggande städer. Berätta om ditt tänkta byggprojekt i en första kontakt med oss så återkommer vi med ett prisförslag. Vi har alltid kundens bästa i fokus och tror på transparens och samarbete.