Snickeri Örebro

Experter på snickeri i Örebro

Experter på snickeri i Örebro

Är du i behov av hantverkare? Ta kontakt med våra pålitliga byggnadssnickare och berätta om ditt projekt. Tillsammans går ni igenom planering av tid, kostnad för material, timpris för snickare och du får svar på alla dina frågor.

Vi är ett seriöst snickeri i Örebro som vill bidra till att förbättra ryktet i byggbranschen. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats och vi jobbar aktivt med att alltid ha ett gott bemötande. Våra snickare har alltid relevant utbildning och uppdaterade behörigheter.

Snickerifirman utgår från Örebro och vi finns tillgängliga för uppdrag även i omkringliggande kommuner. Välkommen att kontakta oss för närmare specifikation.

Offert Snickeri
Beställ en kostnadsfri offert

Snickeri Örebro till din tjänst

Beställ en kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla former av byggtjänster i Örebro och omgivande orter. Vi kan ta uppdrag på totalentreprenad om behovet finns. Det underlättar oftast för dig som beställare och brukar vara en uppskattad helhetslösning vid större projekt. Vi har inga begränsningar när det gäller omfattningen på uppdrag, vi finns för dig i stort som smått. Kontakta oss med din idé och få ett kostnadsfritt prisförslag. Vi kan göra hembesök och hjälpa till med planeringen av projektet.

Vi lämnar självklart garanti

På vårt arbete lämnar vi alltid fulla garantier. Vi är inte färdiga förrän du som kund är nöjd. Naturligtvis följer vi branschens aktuella regelverk och våra avtal är alltid juridiskt bindande. Vi eftersträvar trygghet för alla inblandade parter. Vi har samma krav på våra samarbetspartners som på oss.

Offert Snickeri

Bred erfarenhet av byggnadssnickeri

Våra tidigare erfarenheter har gjort oss riktigt duktiga på projektledning och totalentreprenad. Vilket innebär en trygghet som uppskattas av våra kunder.

Allt behöver inte vara klart när du hör av dig till oss, vi kan hjälpa dig med detaljerna. Kontakta oss för rådgivning eller ett planeringssamtal.

Vår breda kompetens sträcker sig från invändig renovering till utvändiga tillbyggnader och allt där emellan. Vi har även koll på när det behövs bygglov och vad som gäller för ROT-avdrag. Vi bistår gärna med hjälp vid ansökningar och finns alltid tillgängliga för rådgivning.

Vi är glada och stolta över att vara ett så efterfrågat och uppskattat snickeri i Örebro.​

Vi tackar ödmjukast för alla omdömen om våra snickare

Läs vad andra tycker

En väldigt trevlig snickare kom hem till mig och byggde upp en vägg i sovrummet så det blev två rum. Jobbet var mycket bra gjort. Snabbt och mycket bra jobbat.

Arash
Skiljevägg i sovrum

Vi byggde till ett garage fristående utanför huset. Fick mycket fint stöd och hjälp med planering och allt som hör till. Byggjobbarna var så trevliga och vi är så nöjda. Kommer höra av oss igen.

Tord och Sanna
Garage

Trevliga snickare och gott bemötande när vi ville upprätta en liten gäststuga på tomten. Allt flöt på bra och blev som det var sagt. Inga konstigheter, allt gick bara bra.

Carita
Bygga gäststuga
Certifikat och behörighet

Alla behörigheter som krävs för ett snickeri i Örebro

Alla snickare på Byggfirma Örebro har uppdaterade certifikat och behörigheter för de jobb som vi utför. Vi följer alltid rådande branschregler och avtal.

Du kan alltid känna dig säker när du ingår ett avtal med oss. Vi är alltid öppna med det finstilta och tydliga med alla överenskommelser.

Snickeri Örebro är noggranna med att alla hantverkare ska ha ett giltigt yrkesbevis, ett godkänt resultat av en genomförd utbildning och fullföljd lärlingsperiod. Utöver det finns det även särskilda behörigheter som uppnås efter godkända utbildningar. Vid efterfrågan kan alltid dessa bevis visas upp. Naturligtvis har vi fullgoda försäkringar för anställda och på byggen.

Begär Offert