Köksrenovering Örebro

Anlita oss för köksrenovering i Örebro

Anlita oss för köksrenovering i Örebro

Låt oss vara behjälpliga när det är dags att renovera köket. Våra kunniga och rutinerade snickare har ett särskilt gott öga för köksinredning. Vi planerar renoveringen tillsammans med dig och du får en pris- och tidsuppskattning för hela projektet.

Vi vågar påstå att vi är en av de bästa på marknaden när det gäller köksrenovering i Örebro. Vi har koll på det senaste och kan presentera många innovativa köksmöjligheter. Utgångspunkten i våra projekt är dock alltid kundens önskan. Vi har inga problem med att se utanför boxen i våra lösningar.

Vi står för hållbar och billig köksrenovering till hela Örebro inklusive kringliggande orter. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att se om vi kan ombesörja just din renovering.

Offert Köksrenovering
Boka ett hembesök

Köksrenovering Örebro med omnejd

Boka ett hembesök

Vi vill gärna fortsätta vara bland de bästa på att renovera kök i Örebro och i omkringliggande städer. Du kan alltid kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Vid behov kan vi även göra ett hembesök för att se utgångsläget. På så sätt kan vi ge dig ett mer konkret förslag på lösning, tidsåtgång och pris. Du förbinder dig inte till någonting vid en första kontakt.

100 % nöjda kunder

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda efter kontakten med oss. Arbetet vi utför ska vara till belåtenhet och bemötandet ska vara föredömligt. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas till ett bättre företag. Därför är det viktigt med feedback från våra kunder.

Offert Köksrenovering

Vi växer av erfarenhet

Vi har stor erfarenhet av byggnadssnickerier och renoveringar och tack vare det har vi blivit väldigt bra på det vi gör.

Vi har lärt oss mycket längs med vägen och har fått äran att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.

Vi har lärt oss vad som är viktigt och lämnar prestigen bakom oss. Vi väljer att fokusera mer på yrkesskicklighet, hållbarhet och pålitlighet. Vi arbetar för ett gott rykte och givande samarbeten inom branschen. Våra goda kundrelationer ser vi till att vårda ömt.

När du anlitar oss för en köksrenovering i Örebro gör vi allt för att förverkliga visionen av ditt drömkök.​

Omdömen om köksrenovering från tidigare kunder

Vad tycker våra kunder?

Köket totalrenoverades och resultatet blev precis så som jag hade önskat mig. Jag är tillfreds med allt som har med det här företaget att göra. De är duktiga på sitt jobb.

Pekka
Totalrenovering

Jag ville ha en uppfräschning av mitt kök och det hjälpte de mig med. Jag fick en planering och ett kostnadsförslag. Blev mycket glad att allt blev så bra. Även nya vitvaror hjälpte de mig med.

Anna
Uppfräschning av köket

Vårt kök renoverades från golv till tak. Vi tog det på totalentreprenad och hade en kontaktperson som skötte allt. Snickarna var professionella och utförde jobbet korrekt och helt enligt planen. Hela familjen älskar det nya köket.

Lina och Cao
Kök - helrenovering
Endast certifierad personal

Alla nödvändiga behörigheter för köksrenovering i Örebro

För oss på Byggfirma Örebro är säkerhet och kvalitet viktigt. Vi följer alltid branschens rekommenderade riktlinjer och tummar aldrig på säkerheten.

Vi ser till att alla som utför ett jobb som vi projektleder har alla de certifikat och yrkesbevis som behövs för jobbet.

Vid beställning av hela paketet, total köksrenovering Örebro, ingår flera olika moment. Till det behövs en variation av fackmän som snickare, kakelsättare, elektriker och rörmokare. Anlitar du oss ser vi till att alla hantverkare har giltiga certifikat och behörigheter inom sitt område. Vårt arbete genomsyras av kvalitet och kompetens.

Begär Offert