Om oss

Ditt byggföretag i Örebro

Vi är en professionell byggfirma i Örebro som har specialiserat oss på renoveringar och snickerier. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med oss och det arbete vi utför.

Vi vill bidra till att hantverkare i Örebro får det bästa ryktet i landet. Det gör vi genom att noggrant utföra arbetet kunden har beställt, i tid och till överenskommet pris. Vi tycker att det är viktigt med ett professionellt bemötande. Med gedigen erfarenhet och bred kompetens känner vi oss trygga i branschen, den tryggheten vill vi förmedla till våra kunder.

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss med dina frågor och funderingar eller för att få en offert. Du binder dig inte till något.  * Vi delar inte din information.

  Vi ser fram emot ditt meddelande

  Byggfirma Örebro logga
  byggfirma örebro om oss

  Vårt kompetenta team

  Vår byggfirma i Örebro är en av de bästa inom branschen och det vill vi gärna fortsätta att vara. Det gör att vi har höga krav på våra fackmän för att upprätthålla den höga kvaliteten. Alla i teamet utför endast arbeten inom deras kompetens och som de är kvalificerade för att göra. Vi skickar aldrig någon utan våtrumscertifikat för att utföra en badrumsrenovering till exempel. Vi har alla nödvändiga försäkringar och licenser som behövs för att tryggt och säkert kunna utföra det jobb som kunderna efterfrågar.

  Trygghet är viktigt

  byggfirma örebro om oss
  byggfirma örebro om oss
  byggfirma örebro om oss

  Vårt team utgörs av hyggliga och erfarna snickare, samt en och annan expert på badrum och köksrenovering. För oss är det viktigt att ha rätt kompetens för jobbet och vi låter aldrig en oerfaren snickare att utföra ett jobb ensam. Att vår personal ska känna sig trygga på jobbet är viktigt för oss. Lika viktigt som att du som kund ska uppleva vårt arbete som välgrundat och kompetent utfört.

  Ett föredöme för alla byggföretag i Örebro

  För oss är rätt kompetens och hög kvalitet viktigt