Badrumsrenovering Örebro

Mästare på badrumsrenovering i Örebro

Mästare på badrumsrenovering i Örebro

Det kan vara svårt att räkna ut en exakt kostnad för att renovera badrum. Det beror som alltid på hur mycket jobb som ska göras. Hos oss har du rätt att få en kostnadsfri offert innan du bestämmer dig.

Vi ligger i framkant när det kommer till badrumsrenovering i Örebro. Av oss får du ett skickligt arbete utfört av våtrumscertifierade fackmän, och dessutom till ett bra pris. Vi kan fräscha upp befintliga badrum lika väl som att bygga helt nya från grunden. Inget jobb är för stort eller litet för oss.

Vår utgångspunkt är Örebro men vi har även byggt och renoverat badrum i Degerfors och Arboga, samt Karlstad. Vi kan alltså ta oss an projekt även i grannkommuner.

Offert Badrumsrenovering
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Förstklassig badrumsrenovering Örebro

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Det som är viktigt vid en badrumsrenovering är att hantverkaren har kompetens och behörighet inom våtutrymmen. Våra byggarbetare och de som samarbetar med oss har alltid giltig behörighet. Vi är proffs på att renovera badrum i Örebro, dessutom gör vi det till ett bra pris. Vi kan allt från att flytta golvbrunnar till att kakla in badkar. Din fantasi och fysikens lagar sätter gränserna.

Gratis hembesök och planeringssamtal

Boka in ett besök av oss där vi tar oss en titt på det aktuella badrummet. Tillsammans kan vi planera en eventuell renovering och du får ett prisförslag av oss. Vi kan ta oss an projektet som totalentreprenörer om så önskas. Du kan naturligtvis använda dig av ROT-avdraget.

Offert Badrumsrenovering

Vi renoverar utifrån dina önskemål

Vår gedigna erfarenhet och omfattande kompetens inom området resulterar i att vi kan ta oss an alla typer av renoveringsprojekt.

Vi ser till att så långt det är möjligt tillgodose dina önskemål. Vi garanterar att du blir nöjd.

För oss är det viktigt att upprätthålla en god standard inom byggbranschen. Det innebär att vi upprättar juridiskt säkra avtal, vi följer de förordningar som finns och vi blir alltid klara i tid. Du har löpande kontakt med projektledaren som uppdaterar dig om renoveringen.

Låt oss ta hand om din nästa badrumsrenovering i Örebro, om du vill ha ett förstklassigt resultat.​

Våra kunder har alltid gett oss bra omdömen om badrumsrenovering

Vad tycker de kunder vars badrum vi har renoverat?

Vi har fått bra hjälp med vårt fuktskadade badrum. Bra kontakt med projektledaren för renoveringen genom hela processen. Allt blev klart inom given tid. Kan absolut tänka mig att anlita dem igen.

Peter
Fuktskadat Badrum

Jag beställde en helrenovering av mitt gamla badrum. De skötte allt och alla kontakter så jag kunde känna mig lugn. Det var ett bra planeringssamtal innan också och allt blev som det var tänkt, till och med lite bättre.

Moses
Helrenovering av badrum

Jag ville ha en bastu i min bostadsrätt och det löste de. Jag är helt klart nöjd med allt och kommer att höra av mig igen vid eventuellt framtida behov.

Kim
Bastu
Vi har aktuell kompetens och behörighet

Certifiering för badrumsrenovering i Örebro

Byggfirma Örebro och våra samarbetspartners innehar våtrumscertifikat vid renovering av badrum. Vi kan snabbt och säkert utföra professionella renoveringar i alla typer av våtrum.

Vi hjälper dig att planera ditt nya badrum, med hållbarhet och säkerhet i åtanke kommer vi fram till en bra lösning. Vår erfarenhet är din trygghet.

Badrumsrenovering Örebro har de certifikat som krävs för att renovera alla typer av badrum. Våra hantverkare kan på begäran visa giltig legitimation för sin behörighet. Vi lämnar självklart garantier på utfört arbete samt en dokumentation på renoveringen. Vi efterföljer rådande branschregler och bistår med kvalitetsdokument och vid behov fotodokumentation.

Begär Offert